Добре дошла на новата ни стажантка Изабела

Добре дошла на новата ни стажантка Изабела

Това лято имаме удоволствието да посрещнем още една стажантка в екипа ни! Представяме ви Изабела, учи графичен дизайн и няма търпение да приложи наученото на практика, както и да разшири познанията си в сферата. Ето какво ни споделя тя:

Как реши да се насочиш към дизайна и конкретно къде и какво учиш в момента?

Първоначално се насочих към дизайна покрай една моя приятелка, защото като бях 12-ти клас много се колебаех какво искам да уча след като завърша, но също така много гледах в интернет различни визии на различни неща и ми беше много интересно как става цялото това нещо. Реших накрая,че искам да уча графичен дизайн в Нов Български Университет, приеха ме и вече съм си втора година там.

Какви са очакванията ти от стажа?

Очаквам, че ще е интересно и че ще науча нови и различни неща извън университета.

По какви проекти би искала да работиш и в каква сфера да специализираш?

Все още се чувствам малко изгубена и ми е малко трудно да отговоря на този въпрос, но по-скоро искам да създавам визии за продукти, събития, понеже много харесвам да правя плакати, постери и т.н. Харесва ми рекламната сфера, но по-скоро искам да си стоя от страната на дизайнера за момента.

Доколко ученето в академична среда и това от реалната практика са важни за теб и как се допълват?

За мен и двете неща са еднакво важни. Според мен е важно първоначално да научиш нещо в академична среда, защото като отидеш в реалната, да не се чувстваш напълно изгубен и да прилагаш и там нещата, които си научил. И двете неща се допълват много добре по този начин и като смесиш знанията от едната и другата среда.

Пожеланието ти към екипа на Ей Би Си Дизайн – наскоро компанията навърши 26 години от основаването си?

Пожелавам на екипа още много години работа в тази среда, креативността никога да не ги напуска и най-важното – да обичате това, което правите.

Пожелаваме на Изабела успешен и ползотворен стаж при нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.