Елена Георгиева – ентусиазиран и усмихнат “мениджър проекти”

SONY DSC
Елена Георгиева е новият мениджър проекти в ABC Design. Тя работи при нас вече две седмици, но съзнателно я оставихме да натрупа впечатления, преди да я представим официално. Ето и нейната “визитна картичка”:

Формално: Аз съм Елена. Бакалавър по „Маркетинг“ от „Университет по национално и световно стопанство“ и магистър по „Маркетинг и бизнес иновации“ от „Aarhus University“ (Дания). С близо четири години опит в сферата на маркетинга и управлението на проекти, както в бизнеса, така и в неправителствения сектор.

Неформално: Аз съм усмихнат човек, който обича да създава красота, хармония и да твори. Вдъхновяват ме децата, музиката, цветовете и най-вече природата.

Какви са впечатленията ти от първата две седмици в ABC Design?

Ехаа! Кратко време – наситено с впечатления! Динамична работа! Творчески екип! Младежки дух! Свобода!  Бих дефинирала преживяването си тази седмица като “творчески хаос” 🙂 – с пространство за въдворяване на ред и в същото време пространство за израстване и сътворяване на красиви неща.

Какво очакваш от работата си тук?

Очаквам да съм полезна! Да дам най-доброто от себе си и да усещам, че имам принос за нещо смислено. Нищо конкретно, просто искам да съм радостна, благодарна и да имам усещането, че се развивам.

Ти имаш опит в подобна работа. На кои свои лични качества и професионални качества ще разтичаш?

Да, имам известен опит и съм благодарна за това. Организационните умения определено са ми от полза. Научила съм се на толерантност към различията в света и гледните точки на хората. Това е от голяма полза при работата в екип. Ориентираността ми към резултати и смисленост пък ми помага да бъда мислеща и ефективна. Уменията и нагласите от предишния ми опит ще ми помагат, но в никой случай не разчитам само на това/тях. Имам още много да се развивам и едно от най-важните неща за мен е всеки ден да съм гъвкава, адаптивна и отворена за новостите на деня.

Какви проекти и клиенти си пожелаваш?

Клиенти, които обичат простичките, изчистени неща, с които си комуникираме ясно и открито. Клиенти, с които да сме си лични, да се “заобичаме” дори и в същото време да запазим професионализма на макс.

И с които да сме си взаимно полезни! 🙂

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Обичам да обичам! 🙂 Все повече ценя природата и времето прекарано с нея. Обичам книгите – да си чета на хамака на село напоследък ми е много любимо нещо/занимание. Обичам децата и различни проекти и занимания, свързани с тяхното пълноценно развитие.

Обичам да се радвам на живота и се уча на това! 🙂

 

 

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.