Казваме дистанционно “Здравей отново!” на Диди

Казваме дистанционно "Здравей отново!" на Диди

Диди беше наша стажантка през лято 2019. Тъкмо завършила училище, с усмивка, ентусиазъм и щелаеща да се гмурне в света на дигиталния маркетинг, тя дойде при нас. Това лято отново я приветстваме, макар и дистанционно.

Казвам се Диана, на 19 години съм и тъкмо завърших първи курс маркетинг в НБУ. Миналата година за първи път станах част от екипа на ABC Design an Communication и моментът, в който стажът ми приключи, вече нямах търпение да се върна отново! Затова съм тук и тази година. Атмосферата и екипа са нещото, което ми липсваше най-много, чувството да работиш сред хора, които оценяват труда ти, разпознават го и винаги ще отделят от личното си време, за да ти помогнат и да те научат, е незаменимо. Именно затова исках да се завърна и съм щастлива и благодарна, че имам тази възможност. Знам, че имам още много да уча и вярвам, че това е правилното място. Уверено мога да кажа, че за изминалата година научих много в университета не само за самия маркетинг, но и за отношенията и комуникацията в професионалната среда. Радвам се, че ще мога да ги приложа тук. Отново си потвърдих, че съм тръгнала в правилната за мен посока и се уверих, че има място за развитие и успех в сферата за млади хора като мен.
Вярвам, че ни предстоят прекрасни седмици работа заедно! : )

Ние също сме щастливи да работим с нея. Макар и да не споделяме едно и също пространство, ние продължаваме екипно напред.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.