Нашата уеб Коледа!

Web Christmas- abcbg

С настъпването на декември започва и коледната еуфория. Фирмите, грижливо приготвили офертите си, предлагат на своите клиенти коледни предложения, навсякъде се чуват звънчета и всеки с трепет очаква първия сняг. С идването на Коледните празници обаче идва и времето да помислим за подаръците за нашите партньори, колеги и клиенти. Ако се чудите откъде да започнете, ето няколко съвета от екипа на ABC Design:

Направете подаръка индивидуален
Почти всеки потребител получава баналната уеб или принт картичка с изкачащия Дядо Коледа, Снежният човек и хвърчащите снежинки. Отнякъде се чува коледна мелодийка, а надписите са ни познати: “Весели празници”, “Честита Коледа ” и пр.
Но със сигурност ще бъдете много по-атрактивни и запомнящи се, ако персонализирате подаръка. Напишете собствено пожелание, обърнете се към човека конкретно. Освен така добре познатата ни “Честита Нова година!” пожелайте ползотворна, щастлива, динамична, щастлива, усмихната и пр. Ефектът би бил съвсем различен. 🙂

Web christmas - abcbg -1

Изберете нещо творческо
Ако все още се чудите какво да измислите като подарък на Вашите корпоративни клиенти и партньори, измислете няколко вида творчески подаръци и ги разпределете според индивидуалния вкус на всяка една фирма. Ето и някои предложения:
Нарисуван календар – цветният и жив календар е чудесен подарък за Нова година. С индивидуален почерк и добро пожелание бихте зарадвали получателя.
Бурканче със сладко или мед – винаги е добре да се подарява нещо, което би се използвало. Е, в този случай подаръкът има доста приложения!
Книга – никога не излиза от мода! Винаги можете да подарите книга, стига да знаете какво би му харесало на човека отсреща. В нашия случай можете да се съобразите с тематиката на фирмата и да изпратите книга с картичка. Не забравяйте, че пожеланието е Вашия подпис!
Коледен комплект – съществуват много варианти – коледна играчка за елха със сладко, шоколади с малка коледна покривка и пр. Тук е мястото да Ви представим и Коледната кутия на Оле, Мале -чудесни кутии, пълни с прекрасни коледни играчки, изработени от майките на деца с увреждания. Така освен, че ще зарадвате някого с красиви играчки, ще бъдете дарител в специална кауза.

web christmas- abcbg - 2

Украсете сайта си!
Освен коледна украса у дома, не забравяйте и за вашият уебсайт – той също има нужда от свежест и коледно настроение. Освен, че радва потребителското око, уеб украсата може да послужи за тематичен дизайн, свързващ коледните промоции и продуктите на фирмата.

Нашият екип вече подготви отличниците за коледните празници. А за всички други -не отлагайте и побързайте, свържете се с нас! Бихме могли да съдействаме в изготвянето на електронни коледни картички, както и в украсяването на Вашия корпоративен сайт. А защо не и организиране на специална коледна кампания? Очакваме Ви!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.