Отчет на “Сърфирам безопасно 2016”

surfiram-bezopasno
Сърфирам безопасно 2016” се оказа най-емоционалната от всички кампании, които през годините сме провеждали. Причината е, че в нея се включиха доброволци – учители и родители, които участваха със сърце, душа и физически в провеждането на часовете по безопасен Интернет за ученици от 1 до 4 клас. Много от тях ни изпратиха чудесни отзиви, репортажи и един видеоклип.

Отчет в цифри:
1000 книжки
25 ДВД филма
13 училища в София и 12 в страната
4 проведени урока от Жюстин Томс в София

Кампанията беше планирана да протече в рамките на февруари, но поради факта, че стана национална, тя обхвана и март. Екипът на Time Heroes ни подаде ръка и чрез тях бяха проведени уроци в Стара Загора, Казанлък, Благоевград, Шумен, Пловдив, Кърджали, Русе, Септември, Бургас, Ябланица и Варна.

Проточи се и заради логистиката – не е шега работа да направиш толкова комплекти – книжки и 1 бр. ДВД филм, да ги опаковаш и изпратиш по пощата. Сърдечно благодарим на доброволците, които лично дойдоха до нашия офис да вземат книжките. Приятно и безопасно сърфиране на всички ученици! Ето един от тях:

“Благодаря ви, че полагате доброволчески усилия да станем по-образовани и по-силни като общество. Мисля, че това е посоката да станем по-щастливи хора тук и сега. Успех на целия екип!”
Анелия Ангелова, родител

Писаха ни още много училища, но книжките не стигнаха за всички. Можете да се включите в “Сърфирам безопасно” и през 2017 г.

“Сърфирам безопасно 2016” се проведе от Жюстин Томс, доброволци – учители и родители, и с подкрепата на:
blog1

Вижте още:
Снимки от уроците – във фб страницата на ABC Design
Ученическо състезание “Сърфирам безопасно” в Кърджали

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.