Представяме Боряна – стажант маркетинг и продажби

В Ей Би Си Дизайн от години приемаме стажанти – както дизайнери, програмисти, тестери в уеб отдела ни, така и маркетолози в отдела по Маркетинг и продажби. Последно при нас беше Калоян, който три месеца беше част от дизайнерския ни екип. От днес към Маркетинг отдела ни се присъединява стажантка ни Боряна, като част от програма Empower United. Тя ще е с нас шест седмици, тоест цялоооо лято. Ето и за нея накратко:

” Казвам се Боряна, от гр Видин. В момента завършвам маркетинг и счетоводство в Свищовската академия. Освен вниманието, което отделям на обучението си, обичам да чета странична литература, която да ми помага да се развивам. В свободното си време обичам да излизам сред природата, защото това ме зарежда с енергия, която да инвестирам след това в нещата, с които се занимавам.”

Успех на Боряна! След месец ще направим отново интервю с нея, за да сподели впечатления 🙂

2 Thoughts to “Представяме Боряна – стажант маркетинг и продажби”

  1. […] Стажантката ни Боби има задача всеки ден да ни избира 5 интересни бизнес статии и да се аргументира защо точно те й се струват интересни. Вчера си хареса материал от AdAge за отношенията клиент-агенция. Това ни вдъхнови да кажем нашето мнение по темата. […]

  2. […] шест седмици при нас дойде Боби – стажант маркетинг и продажби по програма Empower. Тя […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.