Представяме Ви новата ни стажантка Диана

Нова стажантка маркетинг

Диана е само на 19 години и въпреки крехката си възраст, тя има ясна визия за своя кариерен път. Диди завърши училище, но нейното желание за учене и придобиване на опит продължават да я следват дори след гимназията.

Ето какво сподели тя за очакванията си от стажа в ABC Design and Communication:

“Казвам се Диана, на почти 19 години. Тази година завърших, учех китайски език в училище, и кандидатсвам в НБУ с маркетинг. Избрах маркетинг като специалност и сфера на развитие, защото от много време ми е интересен. Винаги ми е било любопитно какво стои зад кулисите на една реклама или събитие и исках да се запозная със стратегиите и изготвянето им.

Реших да ходя на стаж лятото, тъй като ми се занимаваше с нещо смислено, а и исках да придобия идея какво ме чака занапред.   ABC Design and Communication отговаря идеално на тези мои две желания и така се озовах тук. От първият ден се почувствах на място, не само заради приветстващата атмосфера, но и защото задачите ми ми допадат – някои изискват творческо мислене, разсъждения, проучване, други – по-богата интернет култура и познания за социалните мрежи (което кара човек роден 2000 година да се чувства в свои води).”

Пожелаваме на Диди успешен и ползотворен стаж при нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.