Сайт на компания от индустрията

Сайт на компания от индустрията

В последните няколко години работим с VIOIV – фирма от индустриалния сектор, силно специализирана в хладилната техника за производствения сектор. Те ни се довериха и за създаването на сайта си, но и за поддръжка и осъвременяване на различни модули.

Как работим ли? С много взаимно доверие – професионализмът на двете страни не се подлага на съмнение. Даваме препоръки и работим понякога по-малки, друг път и по-мащабни промени, за да може сайтът да изпълнява истинската си мисия – да е портал, на който VIOIV посреща нови клиенти и бизнес партньори.

Какво направихме напоследък? Доста дребни детайли, които дори не се забелязват на първо четене:

– МЕТА таговете оптимизирахме

– обновихме контактната форма

– актуализирахме информацията

– актуализирахме кода за по-добра SEO

Сайт на компания от индустрията 1

Какви хора от екипа ни работиха по тези дейности? На първо място – проектния ръководител, заедно с експертите ни дигитален маркетинг. Нямаше как да се свърши успешно всичко описано и без работата да колегите ни програмисти и дизайнери, фрон енд специалисти. Приложихме знание, трупано с години.

В някои случаи работата по подобен проект може да не е много гладка, да крие предизвикателства – най-вече от възможността за неразбиране на детайли по работата ни. Често сайтът се възприема само като това, което се вижда, а не кодът и сложните механики, които са отзад и които следва да отговарят на алгоритмите и изискванията на търсачките. Има си доста тънкости. Е, ключът е все пак доверието.

В нашата 23 годишна опитност в областта на онлайн присъствието, изграждане на сайтове и по-сложни онлайн решения, водещо за нас е бил винаги успеха и интереса на нашите клиенти. Радваме се и сме благодарни, когато това се оценява.

Разказахме също за работата си с други добри бизнеси и организации. Вижте тук какво споделяме:

– консултациите, които правихме за Джи Вайя – натурална козметика
работата ни със Селел – Немско-български производител на пакети батерии

– как обновихме сайта и социалните канали на Горичка

– сайтът на книгата Лидери за ново начало

– как помогнахме за онлайн присъствието на Мебелъ Вълчев

Ако Вашият бизнес се нуждае от комуникационна стратегия, екипът на ABC Design e готов да помогне с дейности от сайт до социални мрежи. Свържете се с нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.