Сайтове за малък и семеен бизнес – как работихме по Цветята на Камен

Сайтове за малък и семеен бизнес - как работихме по Цветята на Камен

Как работим за добри малки семейни фирми и бизнеси? С целия си професионализъм, бързо и качествено правим малки сайтове, за да могат да присъстват всички в голямото море на Интернет и да имат шанс клиенти и партньори да ги намират.

Радваме се, че Камен от Цветята на Камен се обърна към нас за изработката на своя сайт. Камен комуникира основно през Фейсбук страницата си и от години е отработил система за обслужване на клиентите си през месинджър. Сайтът бе нова крачка за него.

Започнахме от логото, снимките на цветята от оранжериите на Камен и производствения им процес. Помислихме заедно за структура на сайта.

Закупуване на домейн е следващата важна крачка, но преди нея – още по-важна е намислянето му. В този случай имахме затруднения да решим как да се изпише името на бранда и се спряхме на най-интуитивното – https://cvetiatanakamen.com/

Разбира се – свързахме сайта с Фейсбук страницата. Добавихме и блог като място за споделяне на личните истории за цветята на Камен.

Работата бе лека и продуктивна, защото имаме висока степен на взаимно доверие. Радваме се, че можем да сме от полза на още един симпатичен и работлив екип да е по-добре представен онлайн.

Споделихме как работихме онлайн маркетинг решения и за други наши клиенти:
DjiVaia лаборатории

работата ни със Селел – Немско-български производител на пакети батерии

– сайтът на книгата Лидери за ново начало

– как помогнахме за онлайн присъствието на Мебелъ Вълчев

Ако Вашият бизнес се нуждае от комуникационна стратегия, екипът на ABC Design e готов да помогне с дейности от сайт до социални мрежи. Свържете се с нас!


Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.