Как да използваме content marketing за Свети Валентин?

Как да използваме content marketing за Свети Валентин?

Празникът на влюбените е съвсем наблизо и по този повод екипът на ABC Design подготви няколко тематични идеи, от които можете да се възползвате, за да комуникация на бранда.

Социални мрежи

Тук можете да дадете воля на въображението, тъй като повечето социални мрежи са подходящи за отразяване на празника и при всяка можете да подходите по различен начин. Създайте дискусия във Фейсбук, публикувайки куиз, обвързан тематично както с бранда Ви така и с празника на любовта. Или поздравете аудиторията с песен за любовта от любим изпълнител. Instagram историите дават страхотно поле за user-generated съдържание. Можете да организирате игра, при която потребителите да качват истории по случай Свети Валентин, използвайки ваш продукт или услуга.

Блог

В корпоративния блог има безброй теми, чрез които бихте могли да построите история във връзка с деня на влюбените. Каква е историята на празника, кои са най-романтичните дестинации, кои са най-подходящите рецепти, кои са най-хубавите подаръци – всяка тема, която по някакъв начин можете да обвържете с продуктите или услугите Ви може да се превърне в перфектния блог пост.

Имейл

Ако планирате да изпратите мейлинг до абонатите Ви, освен красив темплейт Ви е нужно и привлекателно добре поднесено съдържание. В него информирайте получателите за офертите, които предлагате за Свети Валентин или направете ексклузивно предложение само за получателите на имейла с промокод, например.

Екипът на ABC Design е на линия за консултация по всички въпроси за онлайн маркетинг, които Ви вълнуват. Свържете се с нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.