Създаване и поддръжка на Фейсбук бизнес страници – полезни съвети

Създаване и поддръжка на Фейсбук бизнес страници - полезни съвети

Фейсбук ежедневно се променя и това е предизвикателство за всеки бизнес – малък или голям, локален или международен. Управлението на бизнес акаунти изглежда на пръв поглед лесна задача, но никак не е.

Ето няколко основни съвета:

Използвайте бизнес профил за своите фейсбук страници. Ако сте администратор през личния си рискувате доста проблеми в бъдеще.

Знайте кой от екипа ви какви права има и следете за служители, които вече не са част от екипа ви да нямат достъп, който не бихте желали да имат.

Изберете разпознаваема профилна снимка.
За да ви намерят във Facebook и за да харесат страницата Ви, е важно да бъдете разпознаваеми – да се вижда ясно логото на фирмата ви, както и да имате разпознаваема и адекватна комуникация на ковър снимката.

Не оставяйте секцията „Относно“ празна.
Точно под логото има кратък преглед на тази секция и той е едно от първите неща, които хората ще видят когато разглеждат страницата Ви. Информацията за Вашата компания трябва да е актуална – опишете какво предлагате, дайте актуален телефон, поставете линк към уебсайта, посочете работното си време.

Не използвайте фиктивен профил и не дублирайте страници.
Една от най-често срещаните грешки при менажиране на Фейсбук страници е да се направи втора, защото някой е напуснал и не е ясна паролата. Използването на фиктивни профили и дублирани страници могат да доведат до подвеждане на потребители, неприятни ситуации и дори наказания от страна на МЕТА.

Екипът на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън предоставяме услуги по създаване и поддръжка на Фейсбук и Инстаграм страници. За по-големи бизнеси, които вече имат инвентар в разлини социални мрежи предлагаме одит и възможност за оптимизация на ресурсите. Обадете ни се още сега!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.