Работата по разработката на един уеб сайт много често е предизвикателство – да съумееш бързо да се напаснеш с клиента и от раз да изпълниш изискваниятаму за дизайн на сайта, да спечелиш доверието му, процесът на комуникация да върви гладко, да намериш баланса между красив сайт, но и функционален и добре оптимизиран.

Ежедневно в ABC Design се срещаме с различни проекти и изисквания, затова и сайтовете, които разработваме са на най-различна тематика. Представяме последните си попълнения:

Промо уеб сайт и онлайн кампания на Идеал Стандарт – Видима АД – Подреди си баня като хората и Vidima ти връща 100 лв.

В онлайн кампанията са включени специализирани сайтове за дома и обзавеждането, женски онлайн издания, Google и Facebook реклама. Освен традиционни банери кампанията е подкрепена и от PR статии във водещи сайтове, както и Facebook страница.

През септември разработихме и фирмен уеб сайт на счетоводна кантора Астом-Н

Онлайн е и сайтът на Център по европейско обучение, който представя актуална програма и възможност за онлайн заявка за участие в организираните от фирмата семинари и обучения по горещи въпроси от сферите на счетоводството, данъците, трудовата медицина, еврофинансиране.

И на последно място, но не по важност уеб сайт на проектът YouthNet 4 news – финансиран от Програма “Младежта в действие”, която е насочена към приемане и прилагане на PR и маркетинг инструменти при работата с младежта, с цел да се създаде по-добър имидж на младежките неправителствени организации

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.