В рамките на изминалата седмица се проведе най-мащабното по рода си дигитално събитие – Webit Congress 2013. За втора поредна година събитието се проведе в Истанбул. Но за разлика от първата , тази година се отличи с над 8000 посетители от 103 страни и над 300 лектори. Събитието бе удостоено и с честта да се гледа от над 160 000 потребителите онлайн.
Ето само част от акцентите в света на дигиталната индустрия, които така любезните лектори от света на социалните мрежи, доставчици на услуги и телко, споделиха с нас:

 • през последните 210 години човечеството премина през дигитална трансформация и еволюция. Но през 2009 година настана истинска „преврат“ и Интернет се превърна в напълно доминиращ източник на информация в нашия свят.

  Changes

 • какво се случва в рамките на 60 секунди в днешния дигитален свят

  in 60 seconds

 • нуждите са ключът в общуването на бранда с потребителите, затова брандът трябва да разбира тези нужди и максимално да ги задоволява;
 • понятието costumer journey описва целият опит, който даден потребител има с вашата организация/бранд/продукт и всички емоционални реакции, които те провокират у него.  Затова е от изключително значение в днешния дигитален свят да разберем costumer journey, техните очаквания и нужди, за да изградим лоялност
 • разходите за онлайн реклама в Европа и как се преразпределя бюджета

данни за реклама в Европа

 • да ангажираме използващите мобилните устройства – с приложения, имейли, sms-и, мобилни версии на уеб сайтовете ни, в социалните мрежи; т.е. те са винаги ON, затова бъдете и вие. Използвайте real time marketing, защото това е ключът към Играта
 • Social не е новото SEO. То е част от него. Защото SEO успеха изисква организационни промени. А те се налагат от дигиталния свят, в който живеем днес.
 • Omni-Channel – да позволим на потребителите ни да достигат до нас, да се информират и да купуват чрез всички възможни канали – мобилни устройства, компютри, телевизия, радио, директна поща, каталози и др.
 • основните маркетинг предизвикателства, пред които е поставен бизнеса: 61% от бизнеса смята, че на първо място е задържането на клиенти и изглаждането на лоялност у тях към марката; 49% – да са в крак с новите технологии, които потребителите използват; 42% – съществуват прекалено много комуникационни канали, които имат недоказана ефективност; 42% намират за предизвикателство да са в крак с новите начини за ангажиране вниманието на потребителите;
 • мобилната реклама:
  – за 2013 година общо за мобилна реклама са инвестирани над  14 милиона. За 2012 година сумата беше 8 милиона;
  – през 2013 mobile представлява 14,2 % от инвестициите в digital;Ние сме готови да отговорим не само на вашите очаквания, но и тези на вашите потребителите, за изключителното ви присъствие както онлайн, така и на мобилните устройства. Нека заедно превърнем вашите потребители в лоялните клиенти, които имат нужда от вас. Обадете ни се още сега или ни пишете на office@abcbg.com.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.