Запознайте се с Елен – новата ни стажантка от Испания

Запознайте се с Елен - новата ни стажантка от Испания

При нас това лято отново ще бъде интересно и вълнуващо, защото приветстваме новата ни стажантка Елен! Тя ще се присъедини към маркетинг екипа ни, като заедно с нея ще прекараме един месец. Ето какво споделя тя с нас:

Разкажи ни повече за себе си

На 22 години съм, родена съм в Германия, но към момента живея в Испания. Говоря 5 езика – немски, арменски, каталунски, испански и английски. Обичам да слушам музика през целия ден, защото тя ме отпуска и зарежда с енергия. Пътуването и откриването на нови места и култури ми е страст – така имам възможност да разширя познанията си, да стана по-независима и да научавам всеки ден нови и интересни неща. Свободното си време обичам да прекарвам с моите приятелите си, да ходя на кино, но също така и да си бъда вкъщи, да гледам филми и да се наслаждавам на почивка с котката ми. Обичам да прекарвам време с племенниците си, тъй като те са моята голяма радост. Аз съм човек, който обича да да научава нови неща, дори да са обикновени и малки.

Какво те доведе в ABC Design & Communication?

Научих за вас благодарение на моята гимназия и програмата ERASMUS+. Благодарна съм, че ми дадохте страхотната възможност да бъда част от вашия екип.

Какви очаквания имаш за стажа си в ABC Design & Communication?

Очаквам да науча много и интересни неща, да подобря английския си, както и съм нетърпелива да придобия работен опит – за първи път имам такава невероятна възможност да се развия не само в професионален, но и в личен план.

Какви са плановете ти за бъдещето?

В бъдеще искам да създам своя собствена компания. Макар и за момента да нямам ясна представа каква ще е нейната основна дейност, то съм уверена, че имам време да разбера. Все още уча нови неща както за света, така и за себе си и се опитвам да открия това, което ми доставя истинско удоволствие. Когато го открия, ще се посветя на него.

Пожелаваме на Елен един прекрасен месец при нас, ползотворна работа и успехи!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.