Защо всеки лекар трябва да има личен уебсайт?

Какви са ползите да имате собствен уебсайт като практикуващ лекар? Най-важното – улесняване на комуникацията с пациентите, както и подпомагане работата на екипа Ви. В новия ни блог пост ще Ви разкажем защо всеки лекар трябва да има личен уебсайт.

За улеснение на пациентите

За Вашите пациенти би било много по-лесно, бързо и удобно само с няколко клика да намерят конкретна информация за кабинета Ви като работно време, локация и упътване към кабинета, извършвани услуги, последващи процедури. Ако имат въпроси, ще могат да си отговорят или чрез страницата Ви за често задавани въпроси или чрез директен контакт с Вас (по телефон или имейл, указани на уебсайта).

За улеснение на екипа Ви

Актуалната информацията на уебсайта Ви може да повиши ефективността на екипа по изпълнение на административните задачи. Допълнителна функция, която може да спести още повече време е възможността пациентът да попълни онлайн форма на сайта, с помощта на която административният асистент да запише час за преглед. Включете и информация за това какво евентуално е необходимо да донесе пациентът за прегледа и как да се подготви предварително.

Уебсайтът – Вашата визитна картичка

За един пациент изборът на личен лекар е изключително важен. Поради тази причина той би направил задълбочено и разширено проучване на опциите, с които разполага. И тъй като голям процент биха потърсили информация и в онлайн пространството, защо да не присъствате там с представителна, полезна и леснооткриваема информация на едно място? Така един бъдещ потенциален пациент ще може да научи повече за Вас, за квалификациите Ви, за кариерата Ви, медийни участия и други. Достъпът до такава информация би повишил значително доверието във Вас.

Екипът от професионалисти с дългогодишен опит на ABC Design & Communication е готов да Ви съдейства със задачата по изграждане на уебсайт, който да улеснява Вас в работата Ви, както и Вашите пациенти. Обадете ни се още днес!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.