2019 за екипа на една улегнала дигитална агенция

ABC Design team- for 2019

Годината се изтъркаля бързо и неусетно, като ни донесе много нови проекти и готини партньори и клиенти!

Какво правихме най-много тази година ли?

Работихме по сериозни back end решения на наши дългогодишни партньори – проекти, които не можем да покажем, но по които отидоха доста усилия, а в крайна сметка доведоха и до голямо удовлетворение за хората от екипа ни, работили по тях.

Имахме не малко проекти за обучения в различни направления на вътрешни екипи – маркетинг и общи – медийна грамотност, дигитални канали, специфични и различни. Само за Фондация Каузи, наш добър партньор от много години проведохме около 20 обучения на хора с предприемачески идеи от цялата страна. Също няколко проведохме за Адвайзъри джъст ин тайм и за Фондация Бикоуз. На партньорите добри благодарим! И за всяко всяко сме благодарни – срещна ни с много интересни хора!

Много любопитни и нови брандове ни се довериха за изграждане на стратегии, за работилници с екипите им по различни маркетинг задания. Работихме по тези проекти с желание и резултатите са все по-видими.

Продължихме с разработките на сайтове и се “родиха” не един и два прекрасни нови проекта! Вложихме въображение и професионализъм. Благодарни сме за интересните задания, чрез които и ние израстнахме.

Заминавахме се доста и със social media и стратегии, идеи, игри, съдържание за там за разнообразни клиенти. Това никак не е задача за пренебрегване и смятаме, че сме наистина добри в това. Благодарни сме, че имаме дългогодишни клиенти, чието доверие към нас задължава.

В екипа имаме нови усмивки. Лятото посрещнахме доста стажанти, които също ни радваха. Забавлявахме се екипно по различни начини. А и симпатично и уютно отбелязахме тази седмица края на годината.

Благодарим на всички! Готови сме с нови сили за 2020 и знаем, че най-доброто предстои!

Екипът на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.