Дискусии за екологично съзнание в офиса – нов формат вътрешно-фирмено събитие

обучение еко тема

Идеята ни за провеждане на подобни вътрешно-фирмени лекции за екипи на български компании се роди съвсем естествено като продължение и търсене на начини да сме полезни за българските фирми и да бъдем в крак със световните тенденции.
Това е един от най-вълнуващите проекти, по които сме работили.
Предложихме на клиента ни – голяма фармацевтична компания поредица от беседи/лекции на екипа на тема екологично съзнание и поведение. Екипът ни се ангажира с подбор на лекторите, теми на лекциите, комуникация с лекторите и планиране на събитията. Започнахме с 3 базови лекции, като всяка поставяше основите на следващата лекция и се получи желаното надграждане и взаимообвързаност на темите:

  • тема 1: климат и климатични промени;
  • тема 2: разделно събиране на отпадъците и рециклиране,
  • тема 3: живот с нулев отпадък / zero waste.

След тези 3 основни теми обсъждаме с клиента идеи за нови теми и еко работилници по интереси с цел разгръщане на проекта в целогодишен.
Лекциите бяха планирани по 1 път в месеца в удобно време за клиента – обикновено по обяд. В края на всяка лекция беше предвиден и кетъринг за участниците, по време на който продължиха дискусиите с лекторите и помежду членовете на екипа.
Благодарим и на клиента ни за доверието да организираме подобни лекции – първи по рода си за този екип.
Вярваме, че екологичното съзнание и корпоративната социална отговорност са важна част от устойчивото развитие на всеки бизнес.
С радост сме на разположение на office@abcbg.com , за да обсъдим варианти и за Вашата фирма.
Успешни проекти и до нови срещи!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.