Честито на победителите в конкурса “Сайт на годината” 2022

Приключи конкурсът "Сайт на годината" 2022

Ето че и конкурсът Сайт на годината отбеляза своя край по подобаващ начин! За пета поредна година отпразнувахме всички създатели на уеб – агенции, компании, професионалисти и хора в нашата сфера. Вчера се проведе награждаването на победителите – събитие, изпълнено с много емоции, гордост, вдъхновение и множество усмивки! Няма как да сме по-щастливи, че за поредна година сме част от този проект, който има за мисия да гради среда и общност за по-качествени онлайн услуги за бизнеса и организациите в страната.

Честито на победителите в конкурса "Сайт на годината" 2022 1

Тази година конкурсът надмина очакванията на всички – на публика и на жури! Самото жури сподели, че тазгодишните проекти на всички участващи са били страхотни и са изпитали голямо затруднение при избирането на победител. Но както знаем, всички участващи са победители! Това сподели и Жюстин Томс, която е част от организаторите на конкурса. Всички уеб разработки бяха разгледани и оценени от национално жури от над 30 експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Най-важното тук е обратната връзка на журито, което с радост дава градивна критика на всички участващи, за да подпомага тяхното развитие и просперитет!

Ние самите имахме поводи за гордост – сайтът на Район Лозенец София, който разработихме с много вдъхновение, бе награден с второ място от публиката. Бяхме наградени и с трето място от журито за сайта на Централни Хали – Инвестиция в миналото – много мил за нас проект, изпълнен с много смисъл. Това са важни за нас признания, че нещата, които правим, имат смисъл и сме много благодарни за всички, които ни подкрепиха – на публиката, както и на журито. Вдъхновени сме за още много значими проекти и каузи.

Честито на победителите в конкурса "Сайт на годината" 2022 2

В момента работим по още готини проекти, които нямаме търпение да Ви покажем съвсем скоро! И с удоволствие сме готови да поемаме нови – дали ще става въпрос за разработване на нов сайт или пък редизайн на вече съществуващ такъв – ние сме насреща! Подготовката за предстоящото издание на конкурса при нас започва още отсега, за да може следващата година да участваме в него с достойни и смислени проекти. Ако имате сайт, който има нужда от освежаване или пък се чудите за изцяло нов такъв, не се колебайте да се свържете с нас! С радост ще помагаме!

Ако Ви е станало интересно, можете да видите всички победители тук. Благодарим за готините емоции! До другата година!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.