Фотографска изложба „25 години Посланици на доброто“

Фотографска изложба „25 години Посланици на доброто“

На 11 май се проведе събитие, организирано от Карин дом, с любезното съдействие на британския посланик Н.Пр. Роб Диксън в подкрепа на новия терапевтичен център, който Карин дом строи във Варна.

Фотографска изложба „25 години Посланици на доброто“ 1

Фотографиите са направени в Карин дом, с децата, специалистите, по време на събития или по време на терапия, с родители и приятели.
Изложбата показа 25 фотографии и разказа една 25 годишна история на реални хора, събития и детски съдби.

Фотографска изложба „25 години Посланици на доброто“ 2

С построяването на новия специализиран център, организацията продължава делото на дипломата и филантроп Иван Станчов, който основава Карин дом преди 25 години. Карин дом е една от първите граждански организации в България, която повежда борба срещу институционалната грижа на децата с увреждания и която има качествено нов подход към децата със специални нужди и техните семейства. 

Фотографска изложба „25 години Посланици на доброто“ 3

Радостни сме, че имахме възможността да бъдем част от това събитие и да се докоснем до магията и красотата на делата на Карин дом. Благодарим на Карин дом и на KnowBox, на прекрасният водещ на събитието Игор Дамянов, на фотографката ни от Украйна Марина, на Боряна Зарева и Ангел за приноса им. За нас бе чест да помагаме комуникационно! Пожелаваме си още много такива проекти, защото да помагаш има смисъл.

Фотографска изложба „25 години Посланици на доброто“ 4
с Игор Дамянов и прекрасните колеги от Knowbox

Изложените фотографии могат да бъдат поръчани. Повече информация, както и възможностите за дарение, можете да намерите

С екипа на организацията, можете да се свържете на имейл: marketing@karindom.org.

Благодарни сме да бъдем част от такива инициативи! Екипът ни е винаги на разположение – при нужда от консултация свързана с Вашето присъствие онлайн, изграждане на сайт, обучения, кампании или дигитални стратегии, обадете ни се още сега!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.