Httpool и Reddit – очаквано добра комбинация

Httpool и Reddit – очаквано добра комбинация

Едва ли има някой в сферата на рекламата и маркетинга, който да не е чувал за Httpool. Httpool, компания от Aleph Group, е позната като най-големия глобален партньор на големи медийни платформи, като например Spotify, Twitter и много други. Беше време за ново попълнение. А кое е то? Отскоро Httpool си партнира със социалната мрежа Reddit! Ето какво трябва да знаете.

Кои са Reddit?

Reddit е дом на хиляди общности, като такива не могат да бъдат намерени никъде другаде онлайн. Там ще откриете безкрайни разговори и автентични човешки взаимоотношения. Платформата е процъфтяваща мрежа от потребители, които търсят надеждна информация по различни теми. Reddit обединява разговори от най-различни естества – от мода и красота до финанси и икономика. Затова и множество рекламодатели намират Reddit за чудесно място, където могат да се свържат с активна аудитория, която е готова да споделя своето мнение и отношение по различни теми.

Httpool и Reddit – очаквано добра комбинация 1
Източник: techentice.com

Httpool и Reddit

Партньорството помежду им ще предостави на всички рекламодатели в мрежата на Httpool достъп до глобалните рекламни възможности на Reddit. Това означава, че те ще могат да се включат във всички индустрии в избраните пазари в Европа и Централна Азия. Това е много голяма възможност, която позволява на рекламодателите да достигнат до потребителите на Reddit в техните местни и глобални пазари.

Httpool и Reddit – очаквано добра комбинация 2
Източник: capital.bg

Защо Reddit?

Reddit е платформа, която е не просто интересна, но и изключително полeзна. Номер едно причината, поради която толкова много потребители я използват ежедневно, е за да бъдат информирани и в крак с новите тенденции. Затова и партньорството между Httpool и Reddit е много добра възможност не само за ангажиране на вече съществуващата аудитория, но и привличане на нова, както и много по-прецизно таргетиране и предлагане на рекламни продукти. Самият изпълнителен вицепрезидент и директор продажби и реклама на Reddit съобщава, че всички са развълнувани от партньорството с Aleph. Благодарни са, че ще могат да допринесат към успеха на още повече рекламодатели в дългосрочен план чрез тяхната платформа.

Нови възможности пред Aleph

Главният изпълнителен директор на Aleph Гастон Таратута сподели, че следващата цел на компанията е да разшири дейността си и на досега неразработените пазари, за да може да подкрепи общностите, които до момента са имали ограничен достъп до глобалната екосистема на рекламата. Набляга на това, че тази цел е в унисон с потребителите на Reddit, които използват платформата за обмен на идеи, като източник на нови познания и разширяване на настоящите им такива. Така се надяват да изравнят дигиталната рекламна индустрия във всички пазари и да създадат възможност за всички хора и бизнеси да се развиват и процъфтяват.

При нужда от съдействие за планирането на Вашата онлайн реклама или активно присъствие в дигиталното пространство, нашият екип е винаги насреща да Ви помогне!

Свържете се с нас още сега!

Заглавно изображение: nfocity.az

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.