Как работим – в помощ на малкия бизнес – Pixiphotobooks.com

Как работим - в помощ на малкия бизнес - Pixiphotobooks.com

В годините освен по големи, мащабни проекти, за които често дори не можем да споменем, че сме работили, помагаме и на прекрасни малки бизнеси да съществуват по-успешно онлайн. Такива са не един и два наши клиента – Маруда, Цветята на Камен, например. Но днес ще ви разкажем за работата ни с Pixiphotobooks.com и снимки от сватби и балове в хартиен албум.

Техническа поддръжка на сайт

Техническата поддръжка често е подценявана. Много често се изискват малки корекции по всеки сайт, чийто бизнес е жив и се развива. Понякога това е малка нова функционалност, разместване на бутони или пък промяна на нуждите на сайта за оптимизацията му, според обновените изисквания на търсачките – всичко това изисква намеси по кода или по-сложни технически решения и е важна част от виталността на всеки сайт.

Как работим - в помощ на малкия бизнес - Pixiphotobooks.com 1

Създаване на съдържание за блог

Блогът е ключов инструмент, който помага за много и различни цели – от позициониране и SEO, през ПР и контент маркетинг задачи. Създаването на качествено, любопитно, богато съдържание за блога е не лесна задача и сме радостни, че можем да помагаме и с това – планиране, създаване и промотиране на хубаво съдържание. В случая темите са абитуриенти, балове, снимки и спомени, както и сватба, булка, спомени и албуми.

Как работим - в помощ на малкия бизнес - Pixiphotobooks.com 2

Маркетинг консултиране

Дигиталният маркетинг е динамична област, която се променя постоянно малко или повече. За голяма част от клиентите, с които работим дългосрочно и партньорството ни е стабилно имаме включен и пакет за маркетинг консултации – регулярно, с оглед по-ефективните резултати.

Оставаме на линия и за Вас!

Ще помагаме с радост – обадете ни се още сега!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.