Конкурсът “Сайт на годината” 2023 г.

Конкурсът “Сайт на годината” 2023 г.

Радваме се да ви споделим, че тази есен ще се проведе 6-тото издание на престижния уеб конкурс “Сайт на годината”! И още една добра новина – регистрацията все още тече. Имате възможност да се запишете до 30-ти септември. Ако си търсите ново предизвикателство за есента на 2023 г., то участието в конкурса е страхотно такова!

Конкурсът включва общо 14 категории, като в Онлайн игра, сайт на кауза/НПО и Подкаст можете да участвате безплатно.

Всички уеб разработки се разглеждат и оценяват от национално жури от експерти по програмиране, дигитален маркетинг и уеб дизайн. За поредна година в оценяването се включва и младежкото жури, което се състои от млади специалисти, които макар и с по-скромен опит, разполагат със завидни знания и свежа перспектива, с които да допринесат.

Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота по време на официална церемония. Церемонията символизира не само високия стандарт на уеб в България, но и е възможност за участниците, журито и всички приятели на конкурса да се срещнат и да обменят своите идеи и впечатления.

В конкурса могат да участват сайтове на всички езици, които са създадени в България. Надпреварата предизвиква участниците към използване на българската кирилица. Тя е писменост, която се отличава с по-лесно възприемане на информацията, а използването ѝ е важно за нацията ни. Журито добавя бонус точки и по този критерий.

Конкурсът “Сайт на годината” 2023 г. 1

Запознайте се отблизо с членовете на журито и на младежкото жури. Тук можете да намерите условията за участие, както и етапите на конкурса. Дори да не участвате в конкурса, то можете да подкрепите своите любимци в гласуването на публиката по-късно. Регистрацията тече, а най-интересното предстои!

Повече за миналото издание на конкурса можете да прочетете тук:

Честито на победителите в конкурса “Сайт на годината” 2022

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.