Оптимизиране онлайн присъствие за ИСИ – София и как съвременното изкуство да е по-видимо онлайн

как съвременното изкуство да е по-видимо онлайн

Обичаме да работим с организации и хора с кауза. Затова и срещата ни с екипа на Института за съвременно изкуство – София, обсъжданията и задачите, получени от тях ни вдъхновиха.

Задачата

Институтът за съвременно изкуство – София има свой много хубаво създаден и изключително богат на съдържание сайт, поддържан през годините. За съжаление по различни причини този сайт не бе добре индексиран, а присъствието на ИСИ – София в социалните мрежи имаше нужда от окуражаване и подсилване.

Съвместната ни работа включи дискусии, анализ на състоянието и обстойно, детайлно преминаване през различните канали, подготвяне на подробен план за действие с много конкретни препоръки по страниците на социалните профили на организацията.

Идентифицирането и описанието на ключовите публики бе първа и важна част от задачата. Разширяването и планирането работата с тях през различните онлайн присъствия на ИСИ – също.

Оптимизиране онлайн присъствие за ИСИ – София и как съвременното изкуство да е по-видимо онлайн 1

Посетете сайта на ИСИ София

Последвайте ги във фб

Актуално в ИСИ София

Актуалната изложба в ИСИ София е на Антони Райжеков – един от малкото автори във визуалните изкуства в България, които се фокусират върху работа със звук. Изложбата Премълчители в ИСИ-София е в пространството на звука, между виртуалното и материалното, чрез формата на аудио-инсталацията, с множеството синхронни аудио-източници. Изложбата Премълчители можете да видите до 14 април 2021 г.


За ABC Design & Communication

В нашата 23 годишна опитност в областта на онлайн присъствието, изграждане на сайтове и по-сложни онлайн решения, водещо за нас е бил винаги успеха и интереса на нашите клиенти. Радваме се и сме благодарни, когато това се оценява.

Разказахме също за работата си с други добри бизнеси и организации.

Вижте тук какво споделяме:
– консултациите, които правихме за Джи Вайя – натурална козметика
работата ни със Селел – Немско-български производител на пакети батерии
– как обновихме сайта и социалните канали на Горичка

– сайтът на книгата Лидери за ново начало
– как помогнахме за онлайн присъствието на Мебелъ Вълчев
– за работата по сайта а VIOIV разказахме тук.

Ако Вашият бизнес се нуждае от комуникационна стратегия, екипът на ABC Design e готов да помогне с дейности от сайт до социални мрежи. Свържете се с нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.