Pixi Photobooks – фотокниги за спомени и как помагаме на симпатични стартиращи бизнеси

Pixi Photobooks - фотокниги за спомени и как помагаме на симпатични стартиращи бизнеси - 1

В последната около година помагаме на този много симпатичен стартиращ изцяло онлайн проект – https://pixiphotobooks.com/ и ни се иска да разкажем и споделим за процеса и за успеха им, защото са наша радост и защото вярваме в тях.

“В нашето дигитално съвремие, с напредването на смарт фотографията, снимките са се превърнали в ежедневен начин на комуникация. Има някои от тях, обаче, които заслужават да бъдат съхранени за по-дълго, отпечатани и споделяни отново и отново!” споделя Ирина.

Pixi Photobooks стартираха подготовката си преди около година. Тогава още не бе ясно името, нито бранда и брандинга, основното бе идеята и желанието на малкия им прекрасен екип, ръководен от Ирина.

На този начален етап, както и на всеки следващ най-важното е личната мотивация, непоколебимост и увереност, че продуктът, който развиваш е качествен и ще има своята публика.

От идеята, през бизнес плана, комуникационния план и до реализацията – екипът на Pixi Photobooks бяха силни и успяха да доведат нещата до реален старт преди няколко месеца.

Pixi Photobooks - фотокниги за спомени и как помагаме на симпатични стартиращи  бизнеси - 2

Малките детайли, които не винаги човек може да знае в началото, особено ако не е прави уеб проект, сайт, не е използвал активно дигитални канали за бизнес цели, дебнат отвсякъде – интегриране на виртуален ПОС терминал за разплащания, товарителници, интеграция с куриери, социални канали, подсилване на публикации, лични данни. Наистина не са малко. Но с упоритост и много труд всичко се подрежда и всеки бизнес може да достигне до ползотворен резултат.

Pixi Photobooks са лесни фото книги, които стават онлайн за 5 минути – за хората, които нямат време да изрязват, да лепят ръчно фото албуми. Можеш да ги подредиш и от мобилния си телефон, а ние ги отпечатваме и ги доставяме директно до твоята врата!

Pixi Photobooks - фотокниги за спомени и как помагаме на симпатични стартиращи  бизнеси - 3

Освен с маркетинг консултации, идеи и подкрепа за комуникациите, някои технически детайли, така важни за такива проекти сме доволни, че можем да предоставим и богата мрежа от експерти и партньорски фирми, които предоставят специфични други услуги в помощ на подобни сайтове, така че бизнесът им да се реализира по най-добрия възможен начин.

Щастливи сме, че помагахме и още помагаме на този и много други стартиращи бизнеси да направят първите си стъпки.


Разгледайте и други наши проекти в Портфолиото ни.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.