Сайт на лекар- защо е нужен и какво предлагаме?

Сайт на лекар- защо е нужен и какво предлагаме?

В ситуация на пандемия, комуникацията между лекар и пациент е от съществено значение и за двете страни. Последните няколко месеца ни показаха, че дигиталните канали са жизнено важни за поддържане на установени взаимоотношения между бизнеса и потребителите. Личните лекари не правят изключение.

Защо е нужен сайт на лекар?

В предишна наша статия наблягаме именно на значението на сайта на личен лекар. Той съществено улеснява комуникацията, насочена към пациентите. Необходим е удобен и лесен за навигиране сайт, в който потребителите да могат да си набавят важна информация – работно време, с какво дейността на лекаря би помогнала, важни референции от колеги, партньори и бивши пациенти и т.н. Това от една страна засилва доверието в потребителя, но от друга има чисто практическа приложимост – цялата информация за контакт и начин на връзка с лекаря е там. Ето защо екипът ни създаде специален пакет “Личен сайт на лекар” , който би бил от полза на общопрактикуващи лекари с практика, професионалисти с име, които искат да имат свое успешно присъствие и онлайн, експерти, които искат да се позиционират трайно и в дигитална среда, медицински специалисти, които търсят партньорства и развитие в страната и чужбина.

Какво предлагаме?

Ние предлагаме пакетна услуга за изработка на сайт, който да бъде удобен и практичен за потребителя, но и полезен за лекаря. Примерната схема на структурата изглежда така:

Разбира се структурата е примерна и подлежи на обсъждане с цел оптимизиране на усилията във връзка с Вашите конкретни цели. Възможно е сайтът да бъде обогатен с допълнителни функционалности – втора и още езикови версии, Галерия, Дизайн на лого, модул “Заявка”, модул “Резервация на час”. На разположение сме да адаптираме и визии за визитки, за фейсбук кавър или други подобни, необходими за Вашата комуникация.

Екипът ни е винаги на разположение за изясняване на подробности и начин на работа. Разгледайте по-детайлно пакетната ни услуга тук и се свържете с нас!

Разгледайте и портфолиото ни от реализирани сайтове на здравна тематика. Ние можем да бъдем полезни за Вас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.