Сайт за семеен хотел – какво предлагаме?

Сайт за семеен хотел - какво предлагаме?

Както вече стана ясно, екипът на ABC Design and communication се грижи както за големите, така и за малките бизнеси. В условията на пандемичната обстановка един от най-силно засегнатите сектори, това е туризмът. Всички хотели- големи или малки, затвориха врати или понижиха капацитета си на работа. Въпреки, че вирусната вълна все още не е приключила, много голяма част от хората се ориентират в почивки по родните места. Ето защо е важно малките хотели да не спират функционирането си, дори напротив – да търсят нови переспективи за развитие.

Това разбира се е свързано със съществуването на добре устроен и функционален сайт. В много наши статии сме наблягали на важността на сайта за бизнеса и този случай не прави изключение.

Какво можем да предложим?

Като част от нашата кампания за подпомагане на бизнеса, екипът ни е в готовност да разработи сайт по специална пакетна услуга “Сайт на семеен хотел” . Ето и примерна структура на сайта:

Разбира се тя зависи от личните предпочитания на бизнеса и следва да се моделира спрямо потребностите на всеки един клиент. Към пакетната ни услуга предлагаме също бонус визия за визитки или визия за Facebook cover photo. Тук можете да намерите цялата необходима информация за пакетната услуга.

За кого е подходящо?

Пакетната услуга е подходяща за малки и средни хотели, за хостели, за къщи за гости и други туристически, за малки семейни хотели, за комплекси бунгала или други за отдих и други свързани услуги. Сега е моментът да се погрижите за своя бизнес и разрастването му. Временното отсъствие от туристи не означава загубата им изцяло, дори напротив- сега е моментът да повишите осведомеността за Вашия хотел или къща за гости, а в основата на всичко стои именно добре разработеният и привлекателен сайт.

За запитвания, въпроси и коментари, можете да се свържете с екипа ни! Ние сме насреща!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.