Сайт за НПО – дигиталното място за добрите каузи

Сайт за НПО - дигиталното място за добрите каузи

В тази блог статия се обръщаме към всички организации, които се занимават с полезните за обществото теми и проекти. Защото колкото и една идея да е благородна, ако няма достатъчно публика за нея, то тя остава нереализирана.

Именно поради тази причина екипът на ABC Design and communication създаде специална пакетна услуга: Сайт за НПО. Тя е подходяща за малки и средни граждански и неправителствени организации, за организации с лимитиран бюджет, но нужда от свой сайт, за организации, които търсят нови партньори в страната и чужбина, както и за стартиращи такива, които имат нужда от изграждане на партньорства.

Защо е необходим сайт за НПО?

На първо място за изграждане на стабилна мрежа от последователи и посланници на каузите. За да достигне Вашето послание до възможно най-много хора е необходимо да имате непрекъснат контакт с тях. Е, дигиталното пространство позволява именно това! Разкажете на публиките си за Вашата мисия и цел, покажете кои са Вашите реализирани проекти, партньори и портфолио от дейности. Покажете кои сте Вие и как Вашите каузи помагат на обществото.
Чрез онлайн присъствието си ще можете по-лесно да достигнете и до спонсорите, потенциалните партньори в чужбина или тук, до аудиторията, от която ще получите подкрепа и съдействие. Но и нещо много важно – ще имате възможност да получавате ценна обратна връзка от аудиторията си и това ще спомогне за устойчивото развитие на организацията Ви.

Повече информация по темата можете да прочетете в блог статията ни “Реализиране на добрата кауза – или защо знанията по маркетинг са важни за НПО?” , където сме описали етапите, стъпките на осъществяване на добра комуникация с онлайн аудиторията. А ако все още изпитвате колебание дали да се възползвате от пакетната ни услуга, разгледайте портфолиото ни от реализирани проекти!

Вярваме, че каузата Ви трябва да бъде чута, за да е максимално полезна за обществото! Изпратете запитване тук или разгледайте пакетното ни предложение!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.