Сайт на артист – нови переспективи за развитие

Сайт на артист - нови переспективи за развитие

Продължаваме с поредицата тематични сайтове и защо те са необходими. В блог статията ни на тема “Лечен сайт” Ви разказахме необходимостта от онлайн визитка за бизнеса ви.

Е, артистисте заслужават не по-малко внимание. Това важи за музиканти, художници, писатели, актьори, други артистични професии, за професионалисти с име, които искат да имат свое успешно присъствие и онлайн за артистични групи изпълнители, по проекти за артисти, които търсят партньорства и развитие в страната и чужбина. Време е да създадете собствено онлайн порфолио, което ще визуализира Вашите проекти, но и нещо повече- ще разшири потребителската Ви мрежа.

За какво е необходим сайтът на артист?

Както вече споменахме, артистите не нуждаят от пространство, в което да споделят идеите и творенията си, източниците на музата си, мисията и възможностите си. Сайтът играе роля на алтернативна комуникация с потребителя, чрез който той се запознава не само с дейността Ви, но и с Вас като личност. Това е визитка, необходима за осъществяването на мрежа от потребители, последователи и посланници на каузата Ви.

Какво можем ние да направим?

Специално за Вас ние предлагаме пакетна услуга “Сайт на артист”, която включва:

  • 1 начална страница
  • 4 вътрешни страници
  • форма за контакт
  • линкове към социални канали
  • административен панел за промяна на съдържанието

Към пакетната услуга предлагаме и бонус – визия за визитки или визия за Facebook cover page. Разгледайте пакетното ни предложение и се свържете с екипа на ABC Design за повече съвети и информация по темата! Можете да разгледате портфолиото ни от реализирани музикални сайтове.
Очакваме Вашите заявки!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.