Салоните за красота и нуждата от онлайн присъствие на бизнеса

Салони за красота

Всички добре знаем, че пандемията от Covid-19 засегна не малка част от бизнес секторите. Някои организации преустановиха работа, а множество други са с намален капацитет на работното време и персонал.

Това важи и за салоните за красота. На пръв поглед ни се струва несериозно да говорим за този тип дейност, тъй като масово хората считат, че те не са от жизненоважно значение за хората. Но както всеки друг бизнес, така и този заслужава не по-малко внимание. Множество фризьори и козметици избраха частната дейност. Взели всички мерки за безопастност, с маски и ръкавици, те запретнаха ръкави и се погрижиха за нуждите на голяма част от населението.

Със затварянето на самите помещения, съвсем разбираемо клиентите значително намаляха. Затова, с цел да помогнем на салоните за красота, създадохме Пакетна услуга: Сайт на салон за красота. Както всеки друг бизнес, така и този има нужда от присъствие онлайн. Сайтът е идеалният начин да покажете опита си и да онагледите услугите, които предлагате по разнообразен и интересен начин. Пакетът е подходящ за малки и средни салони за красота, места за козметични, фризьорски и маникюристки услуги, студиа за козметични процедури, татуировки, масажи, малки фитнес салони, йога студиа и други свързани услуги. Към него сме добавили бонус-изработване на визия за визитки или визия за facebook cover. А защо е важен сайта и защо всички бизнеси му обръщат толкова голямо внимание? Прочетете в тази блог статия.

Нещо повече- с подкрепата на ABC Design and communication се създаде цялостен план за действие с опорни точки, спрямо които ще можете да създадете своя стратегия повреме на пандемията. Силно се надяваме, че планът би бил от полза на всеки салон – от малкото квартално студио за красота, до големи вериги козметични салони. Свалете плана от тук, направете своята стратегия и бъдете активни в дигиталното пространство.

Свържете се с екипа ни! Насреща сме при нужда от консултация относно Вашия бизнес. А ако желаете да се възползвате от пакетната услуга “сайт на салон за красота”, изпратете запитване тук.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.