Подкаст, блог и влог – възможност за бизнеса

Подкаст, блог и влог - възможност за бизнеса

Подкастите и влоговете (на т.нар. ютюбъри) бележат все по-висок интерес. В последната (пандемична) година броят на подкастите на български език се удвои, утрои и вече почти всеки по-класически инфлуенсър в една или друга степен се ангажира и със създаването на аудио съдържание.

Подкаст

Подкаст, блог и влог - възможност за бизнеса 1

Подкастите набират все по-голяма популярност и в последната година броя на подкасти на български език се утрои. Младите хора, динамични, пътуващи, спортуващи обичат да слушат подкасти, за да се информират.

Бизнесът или организациите могат да има свой подкаст или да участват във вече съществуващи подкасти – като гости, със спонсориране на съдържанието или по друг интересен начин.

Свой подкаст е по-ресурсоемко и сложно начинание, но не невъзможно. Участието в друг – тук важното е тематично и като аудитория да има съвпадение.

За работа с подкасти – с радост сме на линия. Работим с най-добрите доставчици в тази област, а на ниво комуникация, съдържание – имаме вече достатъчно опит, който може да Ви е от полза.

Влог

Подкаст, блог и влог - възможност за бизнеса 2

Влогът е видео блог, т.е. тук отново има периодичност – седмичен, месечен епизод. Също както при подкастите може да има собствен или да се участва във вече съществуващ. Тук аудиторията е основно най-младите или по-възрастни хора, които не слушат подкасти, но обичат да гледат видео.

Отново имаме добър опит и силни партньорства, с които можем да сме от полза за концептуализиране и реализация на Ваш влог – за бизнеса или организацията Ви.

Блог

Подкаст, блог и влог - възможност за бизнеса 3

В трите – подкаст (аудито), влог (видео) и блог (текстово основно) блогът се явява най-утвърден и класически инструмент. Той е познат донякъде на бизнеса, но за да е реално работещ добре за Вашата организация е важно да е планиран перфектно като съдържание, дистрибуция и позициониране в маркетинговия микс.

Тук имаме наистина богат опит с много бизнес блогове, които сме създавали през годините и създаваме за наши клиенти. С радост сме на линия да обсъдим възможностите и за Вас – обадете ни се още сега!

Прочетете още:

Корпоративният блог – стратегия и съвети

Седем начина, чрез които малкия бизнес може да интегрира SEO, социалните мрежи и маркетинг на съдържанието

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.