Подкасти на тема маркетинг – какво да слушаме?

Подкасти на тема маркетинг – какво да слушаме?

Не знаем за Вас, но ние много обичаме да слушаме всякакви подкасти! Защо ли? Защото те се вписват толкова естествено в ежедневието ни и са много удобни. Слушаме ги докато пътуваме, докато готвим, докато се приготвяме сутрин за работа. И не е тайна – подкастите на тема маркетинг са ни любими! Ако копнеете за нови знания в сферата или пък искате да опресните вече натрупаните такива, то ние сме насреща с няколко препоръки. Ето кои са те.

Marketing Over Coffee

Това е първият ни любим подкаст, който просто по името те подканва да си вземеш добре заслужена почивка за кафе и да научиш нещо ново. Името на подкаста идва именно от любовта към кафето – затова водещите Пен и Уол записват всеки епизод в местно кафене всяка седмица и го публикуват в четвъртък сутрин. В епизодите си се стараят да съчетават обсъждане на традиционния и новия маркетинг, предоставяйки „видове маркетингови съвети и трикове, които можете да получите само от случаен разговор извън офиса“. Затова и толкова много го обичаме – дава ценна информация, която е разнообразна и покрива различните подходи в маркетинга. Затова грабвайте чаша кафе и се гмурнете в този маркетинг разговор!

Подкасти на тема маркетинг – какво да слушаме? 1
Източник: unsplash.com

Everyone Hates Marketers

Още по името можете да познаете, че този подкаст ще ви разсмее поне веднъж! Хостът Луис Грение ни дава оптималната доза знания, примесена с хумор и откровеност в седмичните му епизоди. Те обхващат вечнозелени теми като проучване на клиенти, маркетингови стратегии и позициониране на марката – с цел да научат маркетолозите как да генерират солидни резултати, без да прибягват до неприятните спам тактики. Ако и вие сте се чудили как да продавате добре, без да досаждате на клиентите ви – ето и подкаста за вас!

Подкасти на тема маркетинг – какво да слушаме? 2
Източник: t-online.de

Perpetual Traffic

Както подсказва името му, Perpetual Traffic се фокусира върху това как да привлечете повече трафик към вашия бизнес – потенциални клиенти и повишаване разпознаваемостта на бранда ви. Подкастът обхваща всички неща свързани с дигиталния маркетинг, включително реклами във Facebook и маркетинг в социалните мрежи, SEO и как да продавате продукти с високи цени. Ще научите много за платения трафик, както и за постоянно променящите се най-добри практики в дигиталното рекламиране. Епизодите са всяка седмица, затова не ги изпускайте!

The Social Media Marketing Podcast

Искате ли по-ангажиращ профил в социалните медии? Главният изпълнителен директор на Social Media Examiner, Майкъл Стелзнер, ще ви помогне да подобрите маркетинговата ви стратегия за социални мрежи чрез този подкаст. Ще научите много както за маркетинг в социалните мрежи, така и за всичко, свързано с тях. Чудите се какво представлява метавселената? Или пък как работят социалните токени? Ще разберете всичко, като слушате подкаста! 

Подкасти на тема маркетинг – какво да слушаме? 3
Източник: travel-lingual.com

Unthinkable

Ако обичате бизнес разговори, Unthinkable от Джей Акунцо ще ви свърши работа. Този подкаст е силно препоръчван, като високото качество на продукцията и разказването на истории бързо разкриват защо. Някои от епизодите са такива, каквито бихме слушали с удоволствие дори и в 8 сутринта на някоя бизнес конференция. Ще получите гледните точки и опита на хора от всички сфери на бизнеса и творческите индустрии – атмосферата е перфектната комбинация от казуси и чатове с приятел.

Надяваме се, че нашите предложения са Ви харесали! Ако да, то ви пожелаваме приятно слушане! А ако сте на работна вълна и имате въпроси – ние сме насреща! Ще помагаме с радост – обадете ни се още сега!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.