Как работим? Сайтът на Цирк Ориент

Как работим? Сайтът на Цирк Ориент

Съвсем наскоро пуснахме сайта на Цирк Ориент – нека Ви разкажем как работихме по този мил, усмихнат и пъстър проект.

Как започна всичко?

В края на зимата 2020 с нас се свързаха от екипа на Цирк Ориент – с приятната задача да изработим техен уебсайт с представителни функции. Поради пандемията нещата се забавиха, дори мислехме, че няма да работим с тях и когато повторно ни потърсиха в края на юни 2021 се зарадвахме много и бяхме в пълна готовност да разработим техния сайт.

Задание, избор на платформа

Както много пъти се е случвало при малкия бизнес, който има нужда от сайт и добро онлайн присъствие, но му е трудно да съчетае комуникации и ежедневна работа по основния бизнес – задание, каквото по принцип е нужно е сложно да се подготви, обсъди задълбочено и работи. Ето защо тук нашите умения да разбираме нуждите на клиента, да направим маркетингово проучване за него, да разработим план и да го реализираме, бяха необходими.

Платформата подбрахме ние и беше повече от еднозначен избор – WordPress. Това позволява лесни и бързи ъпдейти, относително лесно актуализиране на информацията и като цяло – напълно достатъчни базови функционалности за подобен проект.

Изборът на дизайн също не беше сложен и решението отново дойде лесно и на този етап е достатъчно адекватно.

Благодатна тема

Да работим по цирков проект – звучи наистина като да сбъднем детска мечта – пъстри снимки, пътуване, различни локации. Разбира се това крие и своите рискове – да не е прекалено помпозно, претруфено, натоварено визуално представянето на цирка в Интернет.

Подбрахме от многото различни снимки на клиента най-подходящите, които при цирк с толкова дълга история не е лесно – разнообразието е голямо.

Социални мрежи
Как работим? Сайтът на Цирк Ориент 1

Разбира се, както за много други бизнеси, най-вече от развлекателната индустрия, както са Цирк Ориент, присъствието в социалните мрежи е изключително важно и много лесно за нови анонси, обявяване на програма, събития и т.н., затова и свързаността на сайта с профила на цирка във Фейсбук е от ключово значение.

За финал

Благодарни сме, че работихме по този проект и помогнахме на още един малък, симпатичен и отдаден на своята кауза бизнес да има сайт и свое хубаво местенце онлайн. Искрено им желаем успех!

Ако и вашият бизнес има нужда от освежаване на сайта, постоянни допълнения, които не е много ясно за Вас как да се реализират – екипът ни с радост е на линия да помогне!

Пишете ни още сега за онлайн среща, на която да обсъдим възможностите на sales @ abcbg.com или вижте още опции за контакт с нас.

Прочетете още:

Как работим за онлайн системи за гласуване и конкурси

Софтуерни подобрения и модули за сайта на PixiPhotobooks

Как обновихме сайта и социалните канали на Горичка

Как помогнахме на Мебелъ Вълчев онлайн

Ако Вашият бизнес се нуждае от комуникационна стратегия, сайт, нови модули онлайн, социални мрежи и други – екипът на ABC Design & Communication e готов да помогне с дейности в пълния спектър на digital – от създаване на сайт до социални мрежи. Свържете се с нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.