Как работим? – сайтът на PICTOPLASMAxBulgaria

Как работим? - сайтът на PICTOPLASMAxBulgaria

Вече 25 години имаме удоволствието да работим по множество проекти – създаване или редизайн на сайтове, комуникационни стратегии, изграждане на бранд присъствие в социалните мрежи и още много други. Но най-любими са ни проектите, които носят истинска стойност за обществото и му дават различна перспектива и красиви емоции. Затова днес имаме удоволствието да ви споделим за един мил проект, върху който имахме удоволствието да работим – сайтът на PICTOPLASMAxBulgaria

PICTOPLASMAxBulgaria

Ако сте почитатели на съвременното изкуство, илюстрацията и анимацията с фокус върху създаването на визуални истории с герои – обещаваме ви, че този фестивал ще ви хареса! Събитието насърчава интердисциплинарна дискусия, разработването и популяризирането на нов визуален речник – от илюстрация до анимация, от игри до интерактивен дизайн, от градско до графично изкуство. Ще можете да се насладите на интересни и полезни лекции и дискусии, да развихрите креативността ви в творчески работилници и на още други изненади, които ще ви подарят два дни, изпълнени с красота и вдъхновение. Но всеки такъв готин проект, се нуждае и от един готин сайт. 

Как работим? - сайтът на PICTOPLASMAxBulgaria 1
Източник: pictoplasma-bg.com

WordPress – защо се спираме на него

Често, когато става въпрос за проекти, които имат кратък срок за изпълнение, решаваме да се спрем на WordPress. Платформата е любима както на нас, така и на клиентите ни, защото предоставя възможност за много на брой и сложни функционалности, както и лесна система за управление на съдържанието. А друг, не по-малко значим факт е, че позволява оптимизация на бюджета, което е полезно, независимо дали става въпрос за големи или малки проекти. Спецификата на работа с PICTOPLASMA изискваше известна къстамизация за постигането на желания краен резултат. 

Как работим? - сайтът на PICTOPLASMAxBulgaria 2
Източник: pictoplasma-bg.com

Да работим заедно!

За нас е удоволствие да работим по значими и полезни проекти! А както може би знаете – предизвикателните проекти са ни най-любими! Ако и Вие сте на вълна създаване на сайт за Вашата фирма – фирмени сайтове създаваме от 25 години и с радост ще приложим знанията и опита си, за да намерим най-доброто решение и за Вас! Обадете ни се още сега!

Прочете още:

Как работим – комуникационна стратегия за Цветни идеи

Как работим – в помощ на малкия бизнес – Pixiphotobooks.com

Редизайн, освежаване на сайта или изграждане на нов сайт?

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.