Изпращаме 2021 с благодарност. И очакваме 2022, изпълнена с нови проекти и вдъхновение

Изпращаме 2021 с благодарност. И очакваме 2022, изпълнена с нови проекти и вдъхновение

Равносметките се правят винаги в края на годината и като агенция, която създава дигитални проекти и една от най-старите в България, правим това за 24-ти път.

Отминаващата 2021-ва за нас бе хубава, макар и сложна година. Предизвикателствата идваха най-вече от вихрещите се извън нас процеси – пандемия, избори, икономическа нестабилност.

Но нека погледнем към хубавите неща, които екипно, заедно постигнахме през изминалата година.

Разработихме десетки нови сайтове

Сред проектите, с които много се гордеем са Долен Дунав – литературните наследства на Русе и Крайова, сайтът на Цирк Ориент, много милия и любим проект Горичка в количка, електронният магазин Подари С/мисъл, личният сайт на художничката Калина Христова, информационният сайт на Централни хали София, сайта на САИ “Джон Атанасов”, фирмения сайт на Домлян, Аптека Пулс и много други.

Изпращаме 2021 с благодарност. И очакваме 2022, изпълнена с нови проекти и вдъхновение 1

Онлайн кампаниите на много организации и бизнеси

Работихме по кампаниите в Интернет на по-популярни, но и на по-нишови организации и брандове, сред които ИСИ, Мебелъ Вълчев, Руал травел, Една българка и още много.

Изпращаме 2021 с благодарност. И очакваме 2022, изпълнена с нови проекти и вдъхновение 2

Маркетинг стратегии и консултиране

С радост консултирахме по-малки и по-големи бизнеси, сред които PIXI фотокниги, Дамата със шестте шапки, WOW tea, Държавна агенция за закрила на детето, много други.

Back end и други по-мащабни проекти

Както винаги – сред проектите, по които работихме имаше и доста сложни, както и такива, които не можем да споделим, поради ангажимент за конфиденциалност, но които с мащаба си носят удовлетворение след дълги месеци работа по тях.

Разработихме и няколко системи за онлайн оценяване на различни конкурси – Сайт на годината, Emily, Наградите на БАИТ и други. Разказахме в този блог пост за това.

Изпращаме 2021 с благодарност. И очакваме 2022, изпълнена с нови проекти и вдъхновение 3

Обучение по онлайн маркетинг и социални мрежи

И тази година сме благодарни за възможността да проведем не едно и две обучения по онлайн маркетинг, активно присъствие в социалните мрежи и Интернет – наша специална супер сила, която през годините носи удовлетворение и десетки обучени компании и организации.

Екипност

Екипът ни работи изцяло дистанционно тази година, но това не попречи на производителността или креативността ни. В екипа дойдоха и нови прекрасни хора – нашата стажантка Деси, Криси, която започна лятото на стаж, а вече е част от екипа ни, Диди, която вече бе стажувала при нас, започна с пълна сила.

Благодарим на 2021-ва година и на всички наши клиенти и партньори, които ни се довериха!

Мила 2022-ра, готови сме и очакваме с голяма доза вдъхновение и силна мотивация работа по нови и още по-смели и мащабни проекти!

На всички желаем здраве и успешна година!
Весели празници!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.